Cartofi noi la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 16 Mai 2014 | 5963 vizualizari

 

Astazi e zi de trufandale.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi
  • o legatura usturoi verde
  • o legatura marar verde
  • 1/2 lingurita oregano
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • 100 ml. apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata,spala si se taie in 4 sau se lasa intregi daca sunt mici.

Usturoiul se curata,spala si se taie grosier.

Mararul spalat ,curatat de codite se taie grosier.

In blender se pun usturoiul,mararul,,oregano,sare si piper si uleiul.

La tinem in blender pana se maruntesc bine.

Cartofii in punem intr-un vas larg sau chiar in tava,turnam peste ei pasta de usturoi si ii amestecam cu mainile.

Punem totul in tava ,piperam,,punem apa intr-un colt si-i  introducem la cuptorul preincalzit la 170 grade pana se rumenesc frumos,cam 20-25 minute.

Se servesc cu salata de varza noua sau orice alta salata,dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume